Најди вашиот виљушкар

ЗОШТО Bula виљушкар ?

Еве 4 причини зошто ќе треба работа со најдобра компанија за користени вилушкари, додатоци и работни платформи со повеќе од 50 понуди

01.

услуги

Нашето одделение работилница обезбедува одржување, поправка и сервис за вилушкари, Телескопски манипулатори и работни платформи на сите марки и типови дизајн.

Прочитај повеќе "
02.

транспорт

Дали ви се потребни национален или меѓународен превоз на вашата стока? Нема проблем, ние може да се вози сè за вас!

Прочитај повеќе "
03.

Резервни Делови

Имаме многу делови директно во акции кои се достапни веднаш. Нарачка обично се во акции за вас во рок 24 часа.

Прочитај повеќе "
04.

24/7 поддршка

Нашиот професионален тим ќе бидат секогаш достапни за вас, па можете да ни се јавите во секое време.

Прочитај повеќе "

ПРИСТИГНА НОВИОТ вилушкари & БАГЕРИ

Дали ви се допаѓа да се купи од втора рака виљушкар?

Без разлика дали тоа е се користи виљушкар камион или сосема нова машина: Одлуката “купување на виљушкар” често во корелација со инвестициите меѓу 10,000 евра и 200,000 евра. Ова е особено точно кога вилушкар треба да се користи за долго време и има зголемување на побарувачката за продуктивноста и ракување со стоката. Некои компании треба посебен и скапо противтежа виљушкар видови, што им дава конкурентска предност. Високиот степен на специјализација, вклучувајќи го и скапа опрема како несакани смени и било какви специјални изградба може да обесхрабри конкуренти да влезат на пазарот. Ако сакате да се купи виљушкар камион, најважните фактори се од типот на противтежа виљушкар, капацитет на оптоварување (т.е.. до која тежина може да се подигне на палета), висина на кревање, видот на јарболот, гумите и тип на диск.

Полесно сервисирање и одржување

Ако внимателно одберете користи виљушкар, ќе го добиете машина која е прегледано и фиксни од експерти за да бидете сигурни дека тоа е реновирање на добра работна состојба - и всушност би можеле да се добие гаранција премногу.

Постои широк спектар на користени вилушкари

Опсегот на користени камиони е многу широк, што значи дека може да биде во можност да се најде машина која совршено одговара на вашите потреби, обично по пониска цена од нов камион.

поддршка 24/7

За да купите виљушкар камион е да се врзуваат до капитал. Ако најдете соодветен користи машина, ќе го добиете саканиот материјал ракување капацитет уште помалку капитал е врзан. мошне едноставно, се користи виљушкар камион може да донесе подобро враќање на инвестицијата.

Дали сте во потрага за виљушкар?

Дали сте во потрага за виљушкар?

Пребарување вашиот виљушкар во нашата Инвентар и да побарате понуда на виљушкар на вашиот избор.

Дали сакате да го продаде вашиот виљушкар?

Дали сакате да го продаде вашиот виљушкар?

Дали би сакале да го продаде вашиот виљушкар? Дозволете ни да ви помогне со професионален продажби.

Спореди список
Земи Цитат