СЕРВИС

Добредојдовте во Bula Виљушкари

Нашето одделение работилница обезбедува одржување, поправка и сервис за вилушкари, Телескопски манипулатори и работни платформи на сите марки и типови дизајн.

Поправки и сервис работа не се врши за време на поправките на самото место се врши во нашите сопствени работилница. Ние исто така сме среќни да ви помогнат со потребните транспорт на опремата. За периодот на времето потребно за поправка работа или услуга на вашиот виљушкар, ние може да ви обезбеди замена на опрема од нашата богата флота изнајмување по разумна цена.

Поправка и сервис

 • поправка на лице место од страна на нашите мобилни услуги
 • Резервни делови за јавни набавки и брза достапност на резервни делови
 • Вршење на транспорт на опремата доколку е потребно
 • Изнајмување на премостување опрема доколку е потребно
 • Прилагодено производ направен според вашите потреби
 • Обука за виљушкар, работа платформи, телескопски манипулатори

Одржување

 • Годишен инспекции за виљушкари и работни платформи
 • U.V.V. инспекција во согласност со VBG36 §37
 • тест Емисиите во согласност со §33 и §37
 • Мерење на емисиите дизел и гориво
 • следење и потсетници рок
Спореди список
Земи Цитат