РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Размислете за купување на резервни делови за виљушкари
и складиште опрема од нас

Була Транс Виљушкари нуди посебни делови за виљушкари и складиште опрема на сите заеднички брендови, како што се Тојота, Линде, Jungheinrich, Hyster, уште, Mitsubishi, Nissan и многу повеќе.

Имаме многу делови директно во акции кои се достапни веднаш. Нарачка обично се во акции за вас во рок 24 часа.
На барање, ние исто така нудиме собрание на вашиот виљушкар.

Зошто да се користи виљушкар резервни делови од Рихтер Gabelstapler?

 • Имаме многу делови директно во парк
 • вилушкарот
 • Sideshifts
 • вчитување на опрема
 • палети камион
 • транспорт синџири
 • седиштата на возачот
 • џојстици
 • Ролс

... и многу повеќе елементи за вашиот виљушкар.

Можете да дознаете повеќе за нашата понуда и да користите формата подолу за да поднесат директна истрага.
Секако, ние, исто така, се достапни лично за консултации по телефон.

+389 70 666 660
forklift@bulatrans.com

 

барање за прибирање на понуди виљушкар резервни делови:

  ------------------------------------------


  Спореди список
  Земи Цитат